fika hos Maria och Angelica!

Tack för en härlig termin jämtlandslaget och tack för kanon-gott fika hos Maria och Agnelica!!! :):)
ser verkligen fram emot nästa termin!!

/Maria


Sista träningen med Friedrich :´( för denna gången iaf,

Terminen börjar lida mot sitt slut..och det har inte varit vilket termin som helst! Brunflo och Östersund tog steget tillsammans och bildade ett gemensamt lag = Jämtlandslaget.  Under den här terminen har verkligen motivationen ökat enormt mycket! När vårterminen tog slut trodde jag att det var slutet på gymnastiken, och det var så sorgligt när så många flyttade.....:-(.......jag började till och med fundera vad jag ska använda mina tåskor och fotskydd till nu när det inte skulle bli nån mer gymnastik`???!!!! jag trodde aldrig att vi skulle få till något lag att tävla med igen....och aldrig kunde jag drömma om att vi skulle ta silver på Truppcupen!!!!

Tack så mycket Friedrich, Maria, Malin, Johanna och Monica för en härlig och verkligen utvecklande termin!!!

Det känns lite tråkigt att dagens torsdags-träning var Friedrich sista träning med oss....Det kommer att kännas så tomt utan Friedrich. Fast om ett år kommer ju han tillbaka!! Men tack så mycket Friedrich för all Dubbel-träning  denna termin. Jag trodde faktiskt ALDRIG
att jag skulle bli så modig att jag kan köra dubbel!!! visst, det har varit lite tvekande och lite vägringar, men mängdträningen på dubblar har verkligen gett resultat.

Idag är jag extra glad, för jag har aldrig kört så många dubblar på en och samma träning, och med så få vägringar som idag!!! fast det bästa av allt....JAG STÄLLDE EN DUBBEL PÅ TRAMPOLIN!!!!

fler framsteg idag är att Alex gör nu MYCKET högre volter än förut, och väntar verkligen ut volten!!
dessutom har Angelica börjat träna dubbel HALV UT!!! och putte tränar på sina dubbel HEL IN!!! helt otroligt vad alla har utvecklats denna termin!! vi hade ju fryra dubblar på uppvisningen! inte illa!!

Här kommer förästen några bilder från träningarna nu på slutet!!

kram/Maria


friedrich beskriver hur man ska landa i flickisen!
 och så här ser man ut i håret efter en uppvisning med tema musical, då man väljer hairspray! :-P


RSS 2.0