tävlingsträning tisdag!

Idag trändade vi i dräkter!!!(jag körde i kajsas "gladiator-dräkt! så tack för lånte kajsa!! :D ) Vi körde så tävlingslikt som möjligt med "förträning" i en kvart, sedan vatten och pusta lite, sedan var det "Tävlingsdags". det  gick väl som det gick första gången! men det blev bättre och bättre ju fler ggr vi strömmade tkr jag i alla fall!! :D
och idag ställde Putte sin DUBBELSALTO helt perfekt till slätt för första gången, det var dessutom i ström!! Det gillas!! :D bra jobbat ;)


 nu dröjer det ända tills på tisdag nästa vecka innan träning igenn..... :(  ....

//Maria L


DUBBEL!!!

Aldrig trodde jag att jag skulle få vara med om att tävla på dubbelvolt,!!:D det var ju liksom något som bara coola norrlandslaget gjorde!! Men det ser faktiskt ut som om jag måste ändra på denna uppfattning! för idag ställde jag 5 (eller kanske var det 6??) dubbelvolter irad till slät landning! TJOHOOOOOO!!! glaaaaaaaaaaaaaaaad!! ser ut att bli så att jag "måste" tävla på dubbel i maj ändå!! :P ("vill"  kanske passar bättre än ordet måste!! )
vi strömmade till och med dubbelvarvet idag! Anna och Angelica var också jäääättteduktigaaaaa!! de ställde också sina dubblar idag! :D dessutom ser alex sträckta volter mkt bättre ut nu!! happiness!! :D
well done jämtlandslaget! alla andra är också väldigt duktiga såklart!!!!!!!

Kraam/Maria


IMPONERAD!

Jag är så otroligt imponerad av ALLA i Jämtlandslaget, önskar jag hade fortsatt så jag också kunde bli imponerad av mig själv.. Haha. Ni bara fortsätter att bli bättre och bättre för varje dag känns det som, alltid nya övningar som klaras. BRA GJORT!
För övrigt hoppas jag Monci kommit tillbaka och kan träna er till ÄNNU bättre gymnaster (om det nu går :S)  för hon är verkligen en talangfull tränare som har det där lilla extra så man gör som hon säger. Lucky you, guys.
Och jag har det bra här på andra sidan Atlanten, träffar mycket nytt folk och går på lillflickans gymnastikträningar, de har en grym hall! Kanske ska man ta och börja träna här? Eller kanske bli tränare, min värddotter tyckte det i alla fall.
Lycka till där hemma och fortsätt vara lika grym som ni redan är! Jag saknar er. Puss /Kajsa

DUBBEL!!!!!!

ÄNTLIGEN stämde allt!! idag hände det fantastiska!! Jag och Anna ställde våra dubbelvolter till SLÄT landning!! Underbar känsla! Det är såna här ögonblick som man bara kan uppleva i hallen, och som gör det värt att fortsätta kämpa och krascha och ramla o.s.v!! Det finns ingenting som går upp mot att klara en övning för första gången !!TJohooooooo!!!! lycklig!

//Maria

NYA DRÄKTER!!!!! och en sjuk monica i lunginflamation... :-S

Hej!! Nu är våra nya dräkter klaraaaaa!!! tjohoooo!!
riktigt snygga blev de! längtar tills vi får använda dem på tävling!!

I övrigt går det nog gansa bra på träningarna!!
Nu har även ANNA ställt sin dubbel på riktigt på trampolinen! och Angelica fortsätter att ställa sina dubblar också!! även LINDA står ! KANSKE har vi ett dubbelvarv på tävlingen, eller!???!!! och putte kanske kör dubbelsruv på trampett också!!?? eller!=)
Angelica körde också flera inte bara en sträckt halvskruv på airtrack!!!Nu har även Nellies volter börjat se riktigt bra ut! och Emelie körde flickis på tumbling i tisdags också, men också korbettsalto!!

Jätteglada blev vi också när Maria Bagge och Cissi kom tillbaks i tisdags!!!!!!!!!!!!!!!!!welcome back!! :D :D

Tråkigt bara att Monica drabbades av en envis lunginflamation.... saknar dig på träningarna nu monci! krya på dig fort så vi får visa hur duktig vi har blivit!!

(tråkigt också att Kajsa lämnar oss nu för ett år i USA,,,, we will miss you....men otroligt roligt att du ska få göra denna resa såklart, så lycka till nu!!!<3 )
Kram/Maria

 lägger upp fler bilder när vi är några fler med dräkter!! På just denna träning var det bara 4 tappra, men vi får  väl lägga upp en ny bild när vi är fler!! :D


RSS 2.0