Så skönt att se dig här i Ösd Rania!....

....innan du åker tillbaka till Göteborg igen:`-(
men idag körde vi i alla fall en bra träning tycker jag! Både Rania och Kajsa hängde på en liten stund när vi tränade!!

käns tråkigt att du måste åka tillbaka till Göteborg igen Rania, men det går väl inte att hindra antar jag...
kommer att kännas än mer tomt när Kajsa åker till USA dessutom..... alla bara försvinner :-( (fast innerst inne så förstår jag att det är så det kommer att se ut i framtiden....sorgligt men sant....

nu ser jag fram emot Tumbling2:AN som kommer att hållas i Enskedeshallen i Stockholm. Är lite nervös för praktiska provet, men ska bli roligt också!

kram /Maria

strumpförsäljningen går förövrigt ganska trögt....:-/


Jullovsäger på Lingvallen 2011!!!

Den 2/1 bar det av till Skåne och Lingvallen!!! Alex, Angelica, Linda, Anna, Maria, Putte,Anton, Vilde, Viktor och Dennis följde med! (Erik från sundsvall hängde också på!! )

Det blev en oförglömlig vecka fylld med gymnastik och skratt!!
jag tror att vi Alla prövade något nytt och fick plinga i klockan minst en gång var!! Angelica körde t.ex. dubbelsalto tilll grop och sträckt salto med halv skruv till slätt! Angelica, jag, Anna och Linda körde dubbel halv in för första gången! vi fick också nöta dubbel halv!! Linda körde sträckt salto med helskruv till grop! Anton och dennis körde tsukka, putte dubbel sträckt salto och dubbel hel in halv ut tror jag, om jag inte minns helt fel!! Alex körde dubbel, och dessutom flickis salto och handvolt frivolt, vilde körde frivolt in rondat flickis salto m.m, och sträckt dubbelskruv tror jag. Jag och angelica körde frivolt in-handvolt-frivolt!! 
Detta är nog inte allt heller, jag har säkert glömt en massa saker, men det är i alla fall några saker som vi testade på under veckan!!
    Vi får inte glömma hur duktiga vi var som tog oss igenom "mördarstyrkan" också!!!

Bra jobbat alla som följde med! nu köttar vi på träningarna och tränar som dårar! Jag ser fram emot nästa tävling!!

Kram/maria

här kommer några bilder från lägret!










RSS 2.0