Gävleborgsjakten i Hudiksvall 29/10 2011

ÄNTLIGEN var det dags för tävling igen!!! Denna gången blev det i Hudiksvall!
tävlade visserligen bara mot ett lag i samma klass (RM3) och det var Norrlandslaget, men men, det var heeeelt underbart att få tävla igen!!
vi kom tvåa av två lag,,, men vi slog Faktiskt Norrlandslaget i Tumbling med 0.05 poäng!! inte illa!! riktigt stolt över vårt duktiga lag!!
och lite nya övningar fick vi även tävla på! det blev t.ex. flickis sträckt med halv skruv, vilket vi aldrig tävlat på förrut! och putte körde dubbelsalto (aaasfin) och ställde den, så himla grymt!!!!! :D :D

och vi hade hela 6 dubblar på trampettvarvet! dock fick vi många fall,,, men så himla grymt ändå att vi faktiskt körde dubblar!! nu får vi ta o lära oss dubbel halvskruv så vi kan ställa våra volter!!

Tack underbara jämtlandslaget för en grymt rolig helg och en fantastiskt rolig dag!! Gryyymt jobbat allihopa, är sååå himla stolta över er alla!! ser så fram emot att få tävla mer med er !!!njöt varje sekund av denna dag!! Gymnastik är lyckan och glädjen i livet! särskilt när man får dela den med underbara lagkamrater!
Nu satsar vi och köttar på träningarna så vi slår Norrlandslaget nästa gång!! ;)
Tog några bilder, ska lägga upp dem så fort jag får tid!!

Kram / Maria

Kommentarer
Postat av: Friedrich

Vad kul att det gick så bra för er! Det är inte illa att slå Norrlandslaget! Nästa gång ställer ni alla era dubbla också. Tror ni att ni får till det till et lag som kan vara med på RM Damer nivå 3 31/3-1/4 i Göteborg?

Ha det bra,

Friedrich

2011-11-01 @ 18:58:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0